ISTORIC

LANDE A.Ș. este producătorul de cabinete și accesorii pentru cabinete cu cea mai îndelungată experiență din Turcia. Compania a fost fondată în 2012 de către o echipă care conduce piața în acest domeniu prin experiența dobândită în 20 de ani, echipă ce își dorește dezvoltarea și comercializarea de produse inovative, ergonomice, economice și funcționale. Prin oferta sa, este partenerul ideal în alegerea unor soluții profesionale, ce includ cabinete rack de 19″ și accesoriile aferente, cabinete telecom (de interior și exterior), cabinete pentru servere și centre de date, precum și o gamă largă de produse suplimentare destinate sectorului IT. LANDE introduce un nou concept în domeniu, mulțumită produselor sale de înaltă calitate, accesibile și practice, concepute pentru a întâmpina atât schimbările constante impuse de piață, cât și cerințele clienților.

Beneficiind de utilaje performante de ultimă generație, management și personal cu experiență, produsele de înaltă calitate sunt fabricate în spații industriale închise ce se întind pe o suprafață de 20.000 mp, în Zona Industrială Eskișehir, Turcia. Sistemul ERP este implementat în toate procesele și întregul sistem este monitorizat ireproșabil. Liniile de producție folosesc mijloace și instrumente a căror îmbunătățire constantă se obține printr-o abordare specială a proceselor. Produsele și serviciile LANDE sunt certificate ISO 9001 – Sistem de management al calității și ISO 14001 – Sistem de management de mediu. Fabrica are o capacitate de producție de 2000 bucăți/zi.

POLITICA SISTEMULUI DE MANAGEMENT INTEGRAT

Politica fundamentală a companiei LANDE este de a îndeplini cerințele clienților dincolo de așteptări. În acest context, obiectivul nostru principal este de a proiecta produse accesibile, practice și de încredere, apelând la experiența și cunoștințele noastre dobândite în timp, pentru a le produce cu acuratețe și în timp util și pentru a oferi servicii post-vânzare de înaltă calitate.

Toți angajații noștri se străduiesc să își îndeplinească îndatoririle în mod corect, cu excelență și în timp util, pe parcursul tuturor proceselor și activităților, în conformitate cu principiul îmbunătățirii continue și cu respect pentru mediul înconjurător.

Principiul nostru fundamental este de a lucra pe baza devizei „Toți angajații sunt responsabili pentru asigurarea calității și respectarea mediului”, prin crearea unui mediu de lucru participativ, orientat înspre calitate și deschis pentru schimbare.

În consecință, considerăm că obținerea unei producții rapide, eficiente și economice, care să asigure satisfacția clienților în conformitate cu legislația și conștientizarea problemelor de mediu, este primul și cel mai important indicator al succesului.